1. زهره دوستی , ناصر صداقت , استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند , اولین همایش تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۲/۲۲
  2. حانیه افسیج , ناصر صداقت , محمد صفریان , کاربرد پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود ماندگاری میوه‏ها و سبزیجات تازه , نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲/۱۷
  3. حیدر جمعه کاظم الکعبی , ناصر صداقت , فرشته حسینی , کاربرد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت خرمای برحی , اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲/۱۰
  4. فرشته السادات صفائی , ناصر صداقت , علی شریف , مروری بر بسته بندی قاووت , اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
  5. بهناز طوقی عشقی , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها , اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۰/۲۳
  6. زهرا نظری , ناصر صداقت , آرش کوچکی , مدلسازی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) , نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات, نان و فرآورده های آردی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
  7. مرضیه راه چمنی , محمدحسین حدادخداپرست , ناصر صداقت , اثر پلی ساکارید کیتوزان و صمغ بنه بعنوان پوشش خوراکی بر کاهش پوسیدگی و تغییر خواص کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد , چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
  8. حانیه افسیج , ناصر صداقت , محمد صفریان , مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب , دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۶/۲۸
  9. فاطمه صادقی , ناصر صداقت , بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
  10. ارزو عباسی مایوان , ناصر صداقت , کاربرد بسته بندی های فعال تجاری در گوشت تازه , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
  11. مریم فتحی فر , ناصر صداقت , نانو سنسورها و بسته بندی های هوشمند , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
  12. مریم فتحی فر , ناصر صداقت , کاربرد نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲/۲۲
  13. مهسا محمد حسینیان , ناصر صداقت , کاربرد و اهمیت بسته¬بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) برای میوه¬جات و سبزیجات تازه , همایش ملی پژوهش های کاربردی در کشاورزی , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲/۰۱
  14. فاطمه صادقی , ناصر صداقت , اثر فرایند فشار بالا بر رفتار مواد بسته بندی انتخاب شده , سومین کنگره سراسری فناوری های نوین ایران , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۱/۰۱
  15. زهرا نظری , ناصر صداقت , آرش کوچکی , تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش ماکروویو و بررسی اثر قرمولاسیون بر کاهش بیاتی آن , International Conference On Research Science And Technology , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹/۲۳
  16. مهسا محمد حسینیان , ناصر صداقت , فرشته حسینی , بررسی اثر پوشش های خوراکی (کیتوزان و متابی سولفیت سدیم) و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر میزان ویتامین ث و راندمان سرخ کردن سیب زمینی برش خورده تازه , اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۹/۰۶
  17. ناصر صداقت , سارا خشنودی نیا , پیش‌بینی تأثیر دما و زمان بر شاخص پراکسید در پسته‌ی برشته شده با کمک منطق فازی , اولین همایش کشوری پسته و سلامت و پسته سالم , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
  18. علی دینی , ناصر صداقت , سیدمحمدعلی رضوی , احسان امینی , رویا فاتحی , بررسی سینتیک خشک شدن پسته در فرایند برشته کردن با هوای گرم , اولین همایش کشوری پسته و سلامت و پسته سالم , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
  19. فائزه صابری , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
  20. سارا خسروشاهی , فریده طباطبائی یزدی , مهدی وریدی , ناصر صداقت , تاثیر بسته بندی MAP بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
  21. مرضیه رضائی , ناصر صداقت , کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
  22. محمد مالکی آیسک , ناصر صداقت , مروری بر اهمیت و دانش بسته بندی نان , دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
  23. علی دینی , سید علی ابراهیم زاده موسوی , ناصر صداقت , سید هادی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک , همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
  24. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای , همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۰/۱۱
  25. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
  26. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
  27. ناصر صداقت , میثم نقوی مرمتی , رضا مورکیان علی آباد , جواد خانی , بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
  28. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه , دومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
  29. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  30. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  31. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  32. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  33. جلال احسانی , ناصر صداقت , شیوه های نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر فایور دی لات , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  34. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , بررس اثر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی گرگان , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
  35. مریم قربانی , علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه , نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین در علوم غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
  36. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ , نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین در علوم غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
  37. علی شهدادی ساردو , مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
  38. فاطمه موسوی بایگی , ناصر صداقت , استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
  39. سیده زهرا مهدی پور , ناصر صداقت , کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
  40. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی امکان کاربرد پوشش های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  41. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , مقایسه اثر پیش تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی کشمش , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  42. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  43. احمد احتیاطی , ناصر صداقت , مروری برترکیبات ضد سلامتی و عوامل موثر بر مهاجرت در بسته بندی های بر پایه کاغذ , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
  44. احمد احتیاطی , ناصر صداقت , مروری بر روش های اندازه گیری و کنترل مهاجرت در بسته بندی های بر پایه فیبر های سلولزی , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
  45. احمد احتیاطی , ناصر صداقت , بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
  46. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  47. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , سمیرا سیدی مرغکی , تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  48. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , سمیرا سیدی مرغکی , استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  49. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  50. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگی های ساختمانی و رنگ کشمش , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  51. تکتم منافی قرابایی , ناصر صداقت , اشرف حسن زاده رهن , علی ادیب منش , جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  52. وجیهه نیک زاده , مهدی سعادتمند طرزجان , ناصر صداقت , تعیین کارایی شناساگرهای زمان-دمای طراحی شده برای حفاظت از موادغذایی تازه سرد در مقابل بوتولیسم , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  53. مهدی ایرانی , ناصر صداقت , اسماعیل عطایی صالحی , ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
  54. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , شناساگرهای زمان-دما ابزار دقیق پایش کیفیت و سلامت غذا , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
  55. هومان مولوی , ناصر صداقت , فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
  56. مرتضی کاشانی نژاد , ناصر صداقت , تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
  57. عاطفه فرهمند , ریحانه فرهمند , ناصر صداقت , دستاوردهای نوین تحقیقاتی در زمینه بسته بندی ماءالشعیر درون بطری های پت , اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
  58. نجمه یوسف تبارمیری , ناصر صداقت , مروری بر مقایسه روش های جایگزین و روش های سنتی برای کاهش استفاده از افزودنی های غیر مجاز کنترل کپک خاکستری پس از برداشت در گونه های مختلف انگور تازه خوری , کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۱/۳۰
  59. نجمه یوسف تبارمیری , ناصر صداقت , محبت محبی , بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی , کنگره ملی پژوهشگران و نخیگان ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۱/۳۰
  60. مریم اثنی عشری , ناصر صداقت , کاهش ضایعات با تکنیک های جدید بسته بندی نان و محصولات صنایع پخت , همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
  61. یونس زاهدی دیزج یکان , ناصر صداقت , کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
  62. یونس زاهدی دیزج یکان , ناصر صداقت , افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
  63. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , کاربرد سیستم‏های بسته ‏بندی فعال و هوشمند در صنعت شیلات , اولین همایش ملی علوم آبزیان , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
  64. نفیسه واحدی , ناصر صداقت , بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۸/۲۲
  65. هادی مهدویان مهر , ناصر صداقت , حامد مهدویان مهر , تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده , اولین همایش فناوری های نوین غذائی , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۳/۰۵
  66. هادی مهدویان مهر , ناصر صداقت , حامد مهدویان مهر , روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده , اولین همایش فناوری های نوین غذائی , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۳/۰۵
  67. هادی مهدویان مهر , ناصر صداقت , حامد مهدویان مهر , مروری بر روش های اندازه گیری جذب آروما و مهاجرت مواد بسته بندی در فرآورده های غذایی , اولین همایش فناوری های نوین غذائی , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۳/۰۵
  68. ناصر صداقت , اهمییت بسته بندی و جنبه های ایمنی آن , نخستین همایش بسته بندی سلولزی و سلامت , تاریخ: ۱۳۸۷/۱۱/۳۰
  69. ناصر صداقت , نانو بسته بندی , اولین همایش نانو بیو تکنولوژی و کاربرد در صنعت غذا , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۸/۲۸
  70. غلامحسین داوری نژاد , ناصر صداقت , عطار علی , بررسی تاثیر محلول پاشی اتفن و بسته بندی MAP بر خصوصیات کیفی آلبالو , هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  71. مسعود مظاهری نسب , ناصر صداقت , ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  72. ناصر صداقت , ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه , نخستین همایش جامعه ایمن , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۱۷
  73. ناصر صداقت , ندا هاشمی , معصومه راعی , علی شریف , بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  74. ناصر صداقت , علی شریف , نگهداری و بسته بندی پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  75. ناصر صداقت , علی شریف , احسان صداقت , روش های کاهش یا حذف آفلاتوکسین , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  76. ناصر صداقت , معصومه راعی , هاشم پورآذرنگ , ندا هاشمی , ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  77. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  78. محمدرضا عدالتیان دوم , ناصر صداقت , علی شریف , تاثیر درجه حرارت نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  79. فخری شهیدی , ناصر صداقت , محبت محبی , بررسی تولید انواع فرآورده های پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  80. ناصر صداقت , ندا هاشمی , معصومه راعی , استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۹/۱۳
  81. ناصر صداقت , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس , هفددهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۸/۲۳
  82. ناصر صداقت , مهسا ضیابخش دیلمی , استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی , شانزدهمین کنگره صنایع غذائی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۱/۲۳
  83. ناصر صداقت , بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی , (سمینار آشنائی با عوامل ارتقاء بهره وری در صنایع غذائی) نمایشگاه اگرو فود , تاریخ: ۱۳۸۴/۰۶/۱۲
  84. ناصر صداقت , بسته بندی های رایج در صنایع لبنی , سمینار های بازآموزی کارشناسان اداره جات نظارت بر مواد غذایی کشور , تاریخ: ۱۳۸۳/۰۸/۲۹
  85. ناصر صداقت , بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو , سمینار های بازآموزی کارشناسان اداره جات نظارت بر مواد غذایی کشور , تاریخ: ۱۳۸۳/۰۷/۱۶
  86. ناصر صداقت , سید علی مرتضوی , Inteaze Alli , ابراهیم نوروزی , مهدی نصیری محلاتی , مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک , پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۳/۰۲/۱۲