Persian Papers in Conference
  1. ناصر صداقت , سید علی مرتضوی , Inteaze Alli , ابراهیم نوروزی , مهدی نصیری محلاتی , مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک , پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  2. ناصر صداقت , مهسا ضیابخش دیلمی , استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی , شانزدهمین کنگره صنایع غذائی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  3. غلامحسین داوری نژاد , ناصر صداقت , عطار علی , بررسی تاثیر محلول پاشی اتفن و بسته بندی MAP بر خصوصیات کیفی آلبالو , هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  4. ناصر صداقت , ندا هاشمی , معصومه راعی , علی شریف , بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  5. ناصر صداقت , علی شریف , نگهداری و بسته بندی پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  6. ناصر صداقت , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس , هفددهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  7. ناصر صداقت , بسته بندی های رایج در صنایع لبنی , سمینار های بازآموزی کارشناسان اداره جات نظارت بر مواد غذایی کشور , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  8. ناصر صداقت , بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو , سمینار های بازآموزی کارشناسان اداره جات نظارت بر مواد غذایی کشور , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  9. ناصر صداقت , علی شریف , احسان صداقت , روش های کاهش یا حذف آفلاتوکسین , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  10. ناصر صداقت , معصومه راعی , هاشم پورآذرنگ , ندا هاشمی , ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  11. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  12. محمدرضا عدالتیان دوم , ناصر صداقت , علی شریف , تاثیر درجه حرارت نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  13. فخری شهیدی , ناصر صداقت , محبت محبی , بررسی تولید انواع فرآورده های پسته , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  14. ناصر صداقت , ندا هاشمی , معصومه راعی , استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  15. ناصر صداقت , بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی , (سمینار آشنائی با عوامل ارتقاء بهره وری در صنایع غذائی) نمایشگاه اگرو فود , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  16. ناصر صداقت , ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه , نخستین همایش جامعه ایمن , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  17. مسعود مظاهری نسب , ناصر صداقت , ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  18. ناصر صداقت , اهمییت بسته بندی و جنبه های ایمنی آن , نخستین همایش بسته بندی سلولزی و سلامت , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  19. ناصر صداقت , نانو بسته بندی , اولین همایش نانو بیو تکنولوژی و کاربرد در صنعت غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  20. هادی مهدویان مهر , ناصر صداقت , حامد مهدویان مهر , تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده , اولین همایش فناوری های نوین غذائی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  21. احمد احتیاطی , ناصر صداقت , مروری برترکیبات ضد سلامتی و عوامل موثر بر مهاجرت در بسته بندی های بر پایه کاغذ , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  22. احمد احتیاطی , ناصر صداقت , بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  23. هادی مهدویان مهر , ناصر صداقت , حامد مهدویان مهر , روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده , اولین همایش فناوری های نوین غذائی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  24. هادی مهدویان مهر , ناصر صداقت , حامد مهدویان مهر , مروری بر روش های اندازه گیری جذب آروما و مهاجرت مواد بسته بندی در فرآورده های غذایی , اولین همایش فناوری های نوین غذائی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  25. نفیسه واحدی , ناصر صداقت , بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  26. یونس زاهدی دیزج یکان , ناصر صداقت , کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  27. یونس زاهدی دیزج یکان , ناصر صداقت , افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  28. مریم اثنی عشری , ناصر صداقت , کاهش ضایعات با تکنیک های جدید بسته بندی نان و محصولات صنایع پخت , همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  29. نجمه یوسف تبارمیری , ناصر صداقت , مروری بر مقایسه روش های جایگزین و روش های سنتی برای کاهش استفاده از افزودنی های غیر مجاز کنترل کپک خاکستری پس از برداشت در گونه های مختلف انگور تازه خوری , کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  30. وجیهه نیک زاده , مهدی سعادتمند طرزجان , ناصر صداقت , تعیین کارایی شناساگرهای زمان-دمای طراحی شده برای حفاظت از موادغذایی تازه سرد در مقابل بوتولیسم , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  31. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  32. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , سمیرا سیدی مرغکی , تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  33. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , سمیرا سیدی مرغکی , استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  34. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  35. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگی های ساختمانی و رنگ کشمش , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  36. تکتم منافی قرابایی , ناصر صداقت , اشرف حسن زاده رهن , علی ادیب منش , جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری , بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  37. مهدی ایرانی , ناصر صداقت , اسماعیل عطایی صالحی , ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  38. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , شناساگرهای زمان-دما ابزار دقیق پایش کیفیت و سلامت غذا , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  39. مرتضی کاشانی نژاد , ناصر صداقت , تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  40. عاطفه فرهمند , ریحانه فرهمند , ناصر صداقت , دستاوردهای نوین تحقیقاتی در زمینه بسته بندی ماءالشعیر درون بطری های پت , اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  41. هومان مولوی , ناصر صداقت , فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  42. احمد احتیاطی , ناصر صداقت , مروری بر روش های اندازه گیری و کنترل مهاجرت در بسته بندی های بر پایه فیبر های سلولزی , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  43. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , کاربرد سیستم‏های بسته ‏بندی فعال و هوشمند در صنعت شیلات , اولین همایش ملی علوم آبزیان , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  44. نجمه یوسف تبارمیری , ناصر صداقت , محبت محبی , بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی , کنگره ملی پژوهشگران و نخیگان ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  45. فاطمه موسوی بایگی , ناصر صداقت , استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  46. سیده زهرا مهدی پور , ناصر صداقت , کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  47. علی شهدادی ساردو , مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  48. مریم قربانی , علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه , نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین در علوم غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  49. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ , نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین در علوم غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  50. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  51. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  52. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  53. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  54. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی امکان کاربرد پوشش های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  55. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , مقایسه اثر پیش تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی کشمش , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  56. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  57. جلال احسانی , ناصر صداقت , شیوه های نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر فایور دی لات , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  58. علی دینی , سید علی ابراهیم زاده موسوی , ناصر صداقت , سید هادی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک , همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  59. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای , همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  60. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  61. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , بررس اثر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی گرگان , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  62. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  63. ناصر صداقت , میثم نقوی مرمتی , رضا مورکیان علی آباد , جواد خانی , بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  64. اکرم قهرمانی چرمهینی , ناصر صداقت , آرش کوچکی , الناز میلانی , تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه , دومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  65. محمد مالکی آیسک , ناصر صداقت , مروری بر اهمیت و دانش بسته بندی نان , دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  66. مرضیه رضائی , ناصر صداقت , کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  67. فائزه صابری , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  68. مهسا محمد حسینیان , ناصر صداقت , فرشته حسینی , بررسی اثر پوشش های خوراکی (کیتوزان و متابی سولفیت سدیم) و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر میزان ویتامین ث و راندمان سرخ کردن سیب زمینی برش خورده تازه , اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  69. علی دینی , ناصر صداقت , سیدمحمدعلی رضوی , احسان امینی , رویا فاتحی , بررسی سینتیک خشک شدن پسته در فرایند برشته کردن با هوای گرم , اولین همایش کشوری پسته و سلامت و پسته سالم , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  70. ناصر صداقت , سارا خشنودی نیا , پیش‌بینی تأثیر دما و زمان بر شاخص پراکسید در پسته‌ی برشته شده با کمک منطق فازی , اولین همایش کشوری پسته و سلامت و پسته سالم , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  71. مهسا محمد حسینیان , ناصر صداقت , کاربرد و اهمیت بسته¬بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) برای میوه¬جات و سبزیجات تازه , همایش ملی پژوهش های کاربردی در کشاورزی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  72. زهرا نظری , ناصر صداقت , آرش کوچکی , تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش ماکروویو و بررسی اثر قرمولاسیون بر کاهش بیاتی آن , International Conference On Research Science And Technology , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  73. فاطمه صادقی , ناصر صداقت , اثر فرایند فشار بالا بر رفتار مواد بسته بندی انتخاب شده , سومین کنگره سراسری فناوری های نوین ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  74. فاطمه صادقی , ناصر صداقت , بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  75. ارزو عباسی مایوان , ناصر صداقت , کاربرد بسته بندی های فعال تجاری در گوشت تازه , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  76. مریم فتحی فر , ناصر صداقت , نانو سنسورها و بسته بندی های هوشمند , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  77. مریم فتحی فر , ناصر صداقت , کاربرد نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی , دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  78. زهرا نظری , ناصر صداقت , آرش کوچکی , مدلسازی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) , نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات, نان و فرآورده های آردی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  79. مرضیه راه چمنی , محمدحسین حدادخداپرست , ناصر صداقت , اثر پلی ساکارید کیتوزان و صمغ بنه بعنوان پوشش خوراکی بر کاهش پوسیدگی و تغییر خواص کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد , چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  80. سارا خسروشاهی , فریده طباطبائی یزدی , مهدی وریدی , ناصر صداقت , تاثیر بسته بندی MAP بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  81. فرشته السادات صفائی , ناصر صداقت , علی شریف , مروری بر بسته بندی قاووت , اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  82. زهره دوستی , ناصر صداقت , استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند , اولین همایش تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  83. حیدر جمعه کاظم الکعبی , ناصر صداقت , فرشته حسینی , کاربرد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت خرمای برحی , اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  84. حانیه افسیج , ناصر صداقت , محمد صفریان , مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب , دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  85. بهناز طوقی عشقی , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها , اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  86. حانیه افسیج , ناصر صداقت , محمد صفریان , کاربرد پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود ماندگاری میوه‏ها و سبزیجات تازه , نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  87. مایده روحانی , ناصر صداقت , تکنیک های جدید بسته بندی در سبزیجات تازه , اولین همایش بین المللی تغذیه: از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
Papers in Conference
  1. Nasser Sedaghat , Sayed Ali Mortazavi , Inteaz . Alli , ابراهیم نوروزی , Determination shelf life of raw dried pistachio nuts , ntrafood 2005 , 0000-00-00
  2. Nasser Sedaghat , Sayed Ali Mortazavi , Inteaz . Alli , ابراهیم نوروزی , Mehdi Nassiri Mahallati , Gholam Hossein Davarynejad , Prediction shelf life of pistachio nuts based on sensory evaluation , IV International symposium on pistachios and almonds , 0000-00-00
  3. Nasser Sedaghat , Anders Leufvena , Mohammad B Habibi Najafi , Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , 0000-00-00
  4. samaneh pazhouhanmehr , Nasser Sedaghat , Effect of different storage conditions and packaging on the quality properties of kernel oil from amygdalus scoparia growing wild in Iran , EFFoST2011 , 0000-00-00
  5. Amin yagoubi , Nasser Sedaghat , طراوت فنبر زاده , Assessing Safety of Food Packaging Materials , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 0000-00-00
  6. - - , Fakhri Shahidi , Nasser Sedaghat , Reza Farhoosh , Mehdi Nassiri Mahallati , Modelling of chemical characteristics of saffron stigma during storage for shelf- life estimation , 3rd International symposiume on saffron , 0000-00-00
  7. زینب آریا پویا , Gholam Hossein Davarynejad , Nasser Sedaghat , Response of sour cherry cultivar ‘Érdijubileum’ fruits to modified atmosphere packaging after ethephon spraying , 6th International Postharvest symposium , 0000-00-00
  8. Mahboubeh Ostadzadeh , امیر افسر , Nasser Sedaghat , Modeling the Factors Affecting Customer trust in Meat Packaging , International Conference on Applied Business Research, ICABR , 0000-00-00
Persian Papers in Journal

  1. علی دینی , ناصر صداقت , سیدمحمدعلی رضوی , آرش کوچکی , بیژن ملائکه نیکویی , تاثیر دما و سرعت جریان هوا بر سینتیک فرآیند برشته کردن پسته با هوای داغ , ماشین های کشاورزی , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۷, صفحه ۴۰۱-۴۱۴
  2. حمید سرحدی , محمدحسین حدادخداپرست , ناصر صداقت , محبت محبی , الناز میلانی , پیش‌بینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۶, صفحه ۱۰۷-۱۱۴
  3. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۵, صفحه ۱-۱۶
  4. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , تاثیرنوع بسته بندی و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۴, صفحه ۳۶۳-۳۷۸
  5. فائزه صابری , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ RSM , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۲۰۳-۲۱۵
  6. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , اهمیت و کاربرد دمای انتقال شیشه ای (Tg) در مواد غذایی و پلیمرهای بسته بندی , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۳۰-۴۵
  7. زهرا نظری , ناصر صداقت , آرش کوچکی , مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM) , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۲, صفحه ۲۸۹-۳۰۲
  8. محمدرضا عبدالهی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , یوسف جهانی , ناصر صداقت , تاثیر نوع نشاسته و مقدارگلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب , فناوری های نوین غذایی , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲, صفحه ۶۷-۸۰
  9. علی دینی , سید محمد ابراهیم زاده موسوی , ناصر صداقت , سید هادی رضوی , احسان امینی , بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر، دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۰, صفحه ۳۲-۴۹
  10. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , آرش کوچکی , اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۶ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۹, صفحه ۳۸۱-۳۹۵
  11. ناصر صداقت , سارا خشنودی نیا , بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۸, صفحه ۴۱۵-۴۲۷
  12. گیسو ملکی , ناصر صداقت , مهدی فرهودی , محبت محبی , مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۸, صفحه ۱۸-۲۹
  13. شهره نیک خواه , ناصر صداقت , بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه ی خربزه , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷, صفحه ۴۰۳-۴۱۴
  14. داود سالار باشی , سید علی مرتضوی , مصطفی شهیدی نوقابی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , ناصر صداقت , محمد رمضانی , ایمان شهابی , بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم های بر پایه پلی ساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷, صفحه ۶۹-۷۹
  15. حمید سرحدی , محمدحسین حدادخداپرست , ناصر صداقت , محبت محبی , الناز میلانی , بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرما و بهینه‌یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۶ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۶, صفحه ۴۹-۶۰
  16. نجمه یوسف تبارمیری , ناصر صداقت , سارا خشنودی نیا , محبت محبی , بررسی اثر اتمسفر بسته‌ بندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۶ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۶, صفحه ۲۸۹-۳۰۰
  17. ارزو عباسی مایوان , حامد مهدویان مهر , ناصر صداقت , جنبه های قانونی و ایمنی بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۶, صفحه ۷۸-۹۰
  18. علی دینی , هدی فرخی , ناصر صداقت , مژده باقری , نگین محمد خانی , ارزیابی مقاومت به اکسایش و پیش بینی انبارمانی روغن پسته با استفاده از رنسیمت , دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان , دوره ( ۱۵ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۵, صفحه ۳۹۹-۴۱۲
  19. فروغ السادات طبیب لقمانی , ناصر صداقت , مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۵, صفحه ۶-۱۷
  20. فرناز رضاییان عطار , ناصر صداقت , مروری براثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۵, صفحه ۵۶-۶۵
  21. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی و پیش تیمارهای مختلف بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۲۲۶-۲۳۸
  22. ناصر صداقت , مریم رستگاری , سارا خشنودی نیا , علی شریف , بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲, صفحه ۱-۱۱
  23. حامد مهدویان مهر , ناصر صداقت , مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هریک از روش ها , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲, صفحه ۷۰-۸۶
  24. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , تأثیر نوع ماده‌ی بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیریکوشیمیایی پسته‌ی برشته (واریته ی اوحدی) , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۵ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۱, صفحه ۵۸۵-۵۹۶
  25. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , مهدی سعادتمند طرزجان , فریده طباطبائی یزدی , ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰, صفحه ۱۳۳-۱۴۳
  26. ناصر صداقت , قدسیه مرادی , سارا خشنودی نیا , آرش کوچکی , تاثیر شرایط اتمسقر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰, صفحه ۵۴۶-۵۵۹
  27. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰, صفحه ۴۹۶-۵۰۷
  28. اعظم ایوبی ده پائینی , ناصر صداقت , مهدی کاشانی نژاد , محبت محبی , نجمه یوسف تبارمیری , اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۷, صفحه ۱۳۹-۱۵۱
  29. فریبا نقی پور , بهاره صحرائیان , مریم سلیمانی , ناصر صداقت , بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته‌بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۱۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۳, صفحه ۶۱-۷۰
  30. ناصر صداقت , نفیسه واحدی , بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۲, صفحه ۲۰-۲۷
  31. مریم قربانی , ناصر صداقت , الناز میلانی , بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۱, صفحه ۱۶-۲۳
  32. ناصر صداقت , مهدی محمدحسینی , سارا خشنودی نیا , محمدباقر حبیبی نجفی , آرش کوچکی , بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۱, صفحه ۵۳-۶۲
  33. مهدی محمدحسینی , ناصر صداقت , سارا خشنودی نیا , محمدباقر حبیبی نجفی , آرش کوچکی , خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۷, صفحه ۵۱۹-۵۲۹
  34. محمدرضا عبدالهی مقدم , ناصر صداقت , مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶, صفحه ۳۸-۵۱
  35. ناصر صداقت , سمانه پژوهان مهر , بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۵, صفحه ۱۱-۲۳
  36. احمد احتیاطی , ناصر صداقت , مروری بر اثر فرآیند های پرتودهی و ماکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۳, صفحه ۱۶-۲۷
  37. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۳, صفحه ۱۱-۲۰
  38. پرویز بشیری , محمدحسین حدادخداپرست , ناصر صداقت , فریده طباطبائی یزدی , مهدی نصیری محلاتی , اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹, صفحه ۲۱۵-۲۲۱
  39. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , غلامحسین رادمرد قدیری , استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸, صفحه ۳۸-۵۱
  40. سارا خشنودی نیا , ناصر صداقت , غلامحسین رادمرد قدیری , اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر روی سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده , پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۵, صفحه ۲۹۵-۳۱۰
  41. حامد مهدویان مهر , مریم اثنی عشری , ناصر صداقت , روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۳, صفحه ۳۰-۴۳
  42. عبدالله همتیان سورکی , هادی مهدویان مهر , امیر پورفرزاد , ناصر صداقت , بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۳, صفحه ۱۲-۲۲
  43. سید حسن جلیلی , ناصر صداقت , فاطمه نوغانی , اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) , علمی شیلات ایران , دوره ( ۲۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۳, صفحه ۱۳-۲۷
  44. هما بقایی , فریماه آقایی , ناصر صداقت , محبت محبی , بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های مکانیکی، فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۹, صفحه ۲۷۹-۲۸۷
  45. مریم اثنی عشری , ناصر صداقت , استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی مرغ , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۶, صفحه ۷۲-۸۱
  46. سمیرا فیضی , ناصر صداقت , بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه , علوم و فنون بسته بندی , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۵, صفحه ۱۶-۲۷
  47. یونس زاهدی دیزج یکان , ناصر صداقت , بابک قنبرزاده , ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲, صفحه ۴۷-۵۷
  48. ناصر صداقت , جواد توکلی , بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۷, صفحه ۱۷-۲۶
  49. ناصر صداقت , فرشته حسینی , ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۳, صفحه ۹۳-۱۰۰
  50. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , فخری شهیدی , بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۳, صفحه ۱۰۱-۱۰۹
  51. عبدالرضا میرچولی برازق , ناصر صداقت , بررسی تأثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز , علوم و فناوری غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۲, صفحه ۱-۹
  52. ماندانا پهلوانی , سید محمد علی موسوی , زهره حمیدی اصفهانی , ناصر صداقت , فخری شهیدی , بررسی و تعیین حداقل بازدارندگی در استات سدیم بر برخی میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۸, صفحه ۵۱-۵۸
  53. ناصر صداقت , فرشته حسینی , تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیائی و حسی آبلیمو , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۶, صفحه ۱-۱۱
  54. یونس زاهدی دیزج یکان , ناصر صداقت , بابک قنبرزاده , بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۶, صفحه ۹۱-۹۹
  55. وجیهه نیک زاده , ناصر صداقت , بررسی اثرات دمای برشته کردن فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۸, صفحه ۴۵-۵۴
  56. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری , علوم آب و خاک , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۵, صفحه ۲۴۱-۲۴۹
  57. مهسا ضیابخش دیلمی , ناصر صداقت , فخری شهیدی , تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۳, صفحه ۱۱-۲۱
  58. مرضیه بلندی , فخری شهیدی , ناصر صداقت , رضا فرهوش , راحله قاسم زاده , بررسی اثر دما، فعالیت آبی و مدت نگه‌داری بر شدت رنگ، عطر و تلخی کلاله زعفران , علوم آب و خاک , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۲, صفحه ۶۱-۶۵
  59. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۱, صفحه ۴۵-۵۱
  60. محمد احمدی , غلامحسین داوری نژاد , مجید عزیزی ارانی , ناصر صداقت , علی تهرانی فر , تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالو , علوم و صنایع کشاورزی , دوره ( ۲۲ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۱۲, صفحه ۱۵۵-۱۶۶
  61. ناصر صداقت , استفاده از برچسب های زمان دما در کاهش ضایعات مواد غذائی , سنبله , دوره ( ۱۸۲ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۹, صفحه ۲۲-۲۳
  62. ناصر صداقت , مخاطرات و ملاحظات قانونی استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی , خوشه , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۳, صفحه ۱۶-۱۹
  63. ناصر صداقت , فرشته حسینی , بررسی ایمنی استفاده از PET در صنعت بسته بندی مواد غذائی , خوشه , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۳, صفحه ۱۰-۱۶
  64. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۱, صفحه ۱-۹
  65. ناصر صداقت , نانو تکنولوژی راهبردی نوین در صنعت بسته بندی مواد غذائی , خوشه , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۱, صفحه ۱۶-۱۸
  66. ناصر صداقت , بسته بندی گوشت و فرآورده های آن , خوشه , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۱, صفحه ۳۹-۴۵
  67. ناصر صداقت , فرشته حسینی , پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها , خوشه , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۷, صفحه ۳۰-۳۶
  68. محمدرضا عدالتیان دوم , ناصر صداقت , علی شریف , تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۵, صفحه ۷-۱۲
  69. ناصر صداقت , وجیهه نیک زاده , تنوع بسته بندی آب های آشامیدنی , فناوری توسعه صنعت بسته بندی , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۳, صفحه ۱۱۲-۱۱۴
  70. ناصر صداقت , سید علی مرتضوی , مهدی نصیری محلاتی , غلامحسین داوری نژاد , تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری , علوم کشاورزی و منابع طبیعی , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۸۴/۱۲, صفحه ۱۲۷-۱۳۴
  71. ناصر صداقت , سید علی مرتضوی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت , علوم و صنایع کشاورزی , دوره ( ۱۸ ) , تاریخ: ۱۳۸۲/۱۲, صفحه ۱۵۱-۱۵۷
Papers in Journal

  1. F. Jalil Mozhdehi , Nasser Sedaghat , S.A.YasiniArdakani , Effect of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on the Moisture and Sensory Property of Saffron , EN , MOJ Food Processing and Technology , Volume ( 5 ) , 2017-9, Pages 114-117
  2. Hoda Shahiri Tabarestani , Nasser Sedaghat , M. Jahanshahi , A. Motamedzadegan , Mohebbat Mohebbi , Physicochemical and Rheological Properties of White-cheek Shark (Carcharhinus dussumieri) Skin Gelatin , EN , International Journal of Food Properties , Volume ( 19 ) , 2016-7, Pages 2788-2804
  3. Davoud Salar Bashi , Sayed Ali Mortazavi , Mostafa Shahidi Noghabi , Bibi Sedigheh Fazly Bazzaz , Nasser Sedaghat , Mohammad Ramezani , Iman Shahabi Ghahfarrokhi , Development of new active packaging film made from a soluble soybean polysaccharide incorporating ZnO nanoparticles , EN , Carbohydrate Polymers , Volume ( 140 ) , 2016-6, Pages 220-227
  4. Maryam Vanaei , Nasser Sedaghat , Hossein Abbaspour , mehdi kaviani , HAMIDREZA AZARBAD , Novel edible coating based on Aloe vera Gel to Maintain pistachio Quality , EN , International Journal of Scientific Engineering and Technology , Volume ( 3 ) , 2014-6, Pages 1016-1019
  5. fereshte hosseini , Mohammad B Habibi Najafi , Nasser Sedaghat , nafiseh vahedi , Comparison of tp can and flexible pouch on physicochemical, microbial and sensory properties of mashhad blackcherry preserves at different storage conditions , EN , Journal of Food Processing and Preservation , Volume ( 37 ) , 2013-10, Pages 727-733
  6. Hoda Shahiri Tabarestani , Nasser Sedaghat , الهام ساعدی پویا , asiyeh alipour , Shelf life Improvement and Postharvest Quality of Cherry Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using Basil Mucilage Edible Coating and Cumin Essential Oil , EN , International Journal of Agronomy and Plant Production , Volume ( 4 ) , 2013-9, Pages 2346-2353
  7. Amir Pourfarzad , hadi mahdavian mehr , Nasser Sedaghat , Coffee silverskin as a source of dietary fiber in bread-making: Optimization of chemical treatment using response surface methodology , EN , LWT- Food Science and Technology , Volume ( 50 ) , 2013-3, Pages 599-606
  8. Nasser Sedaghat , Younes Zahedi Dizaj Yekan , Application of edible coating and acidic washing for extending the storage life of mushrooms (Agaricus bisporus) , EN , Food Science and Technology International , Volume ( 18 ) , 2012-6, Pages 523-530
  9. Nasser Sedaghat , Younes Zahedi Dizaj Yekan , Babak Ghanbarzadeh , Effect of Physical State of Fatty Acids on the Physical Properties of PGP-Based Emulsified Edible Film , EN , International Journal of Nuts and Related Sciences , Volume ( 2 ) , 2011-7, Pages 56-63
  10. Nasser Sedaghat , Pistachio Nuts Shelf Life Based on Sensory Evaluation , EN , American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science , Volume ( 8 ) , 2010-10, Pages 570-575
  11. Anders Luefven , Nasser Sedaghat , Mohammad B Habibi Najafi , Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio nuts at Various Conditions , EN , American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science , Volume ( 8 ) , 2010-10, Pages 576-581
  12. Nasser Sedaghat , Application of Arrhenius Kinetics to Evaluate the Stability of Pistachio Nuts at Various Conditions , EN , Middle-East Journal of Scientific Research , Volume ( 6 ) , 2010-10, Pages 224-229
  13. Nasser Sedaghat , Evaluation of Pistachio nuts stability at various conditions based on Metrohm Rancimat , EN , Middle-East Journal of Scientific Research , Volume ( 6 ) , 2010-10, Pages 271-275
  14. younes zahedidizajyekan , B. Ghanbarzadeh , Nasser Sedaghat , Physical properties of edible emulsified films based on pistachio globulin , EN , Journal of Food Engineering , Volume ( 100 ) , 2010-5, Pages 102-108
  15. - - , Fakhri Shahidi , Nasser Sedaghat , Reza Farhoosh , H. Mousavi-Nik , Shelf-life Determination of Saffron Stigma: Water Activity and Temperature Studies , EN , World Applied Sciences Journal , Volume ( 5 ) , 2008-5, Pages 132-136
  16. , Nasser Sedaghat , Physical and sensory changes in pistachio nuts as affected by roasting temperature and storage , EN , American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science , Volume ( 4 ) , 2008-4, Pages 478-483
  17. A Leufven , Nasser Sedaghat , Mohammad B Habibi Najafi , Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions , EN , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 3 ) , 2007-5, Pages 29-36